Slides Framework
App Icon

Вашиот ресторан достапен до 200.000+ потенцијални клиенти секој ден!

Соработката со локалите низ годините ни даде детален преглед со кои проблеми се соочуваат угостителите. Затоа во изминатава година работевме и креиравме нова платформа која се состои од промоција, нарачки, маркетинг, достава. Сублимат на најдоброто од дигиталниот маркетинг и е-трговија.

iPhone App
 • Вашиот Онлајн - (е)Ресторан

  Онлајн продажбата од светски тренд преминува во потреба за секој бренд. Презентација на вашето мени и локал до голем број потенцијални клиенти за краток рок, моќта на дигиталните маркетинг алатки, како и брзата и ефективна промоција се само дел од бенефитите кои ги добивате со вашата присутност во онлајн светот.

  Нашата платформа е градена на цврсти темели! Со аплицирање за ваш онлајн ресторан, добивате пристап до широката база на корисници градена на квалитет и премиум корисничка поддршка низ изминатите 9 год.

 • iPhones Thumbnail
 • Дневни посети

  ✔ 20,000 дневни посети на Grouper страната

 • Мобилни апликации

  ✔ 150,000 инсталации на мобилни уреди (Android & iOS)

 • База на корисници

  ✔ 200,000 регистрирани Grouper корисници

 • Долгогодишно искуство

  ✔ Повеќе од 9 години искуство во е-трговијата

Зошто Grouper онлајн ресторан?

Сите алатки на едно место. Комплетно решение за вашиот онлајн ресторан!

Промоција, Онлајн Нарачки, Достава, Маркетинг, Бренд билдинг

Стартен Пакет

MASTERCARD АКЦИЈА до 20.10.2020

50€

0

месечно

  • ✔ Маркетинг Буџет
  • ✔ Ваш онлајн ресторан
   Директен линк до вашиот онлајн ресторан. Пример: www.grouper.mk/food/imeto-na-kompanijata
  • ✔ Софтверско решение
  • ✔ Интегриран платежен систем
  • ✔ Целосна документација
  • ✔ Панел за следење нарачки
  • ✔ Панел за статистика
  • ✔ Панел за фактурирање
  • ✔ Ваше Мени
  • ✔ Категоризација на мени
  • ✔ Follow опција
  • ✔ Ваше лого и брендинг
  • ✔ Мобилни апликации
  • ✔ Корисничка поддршка
  • ✔ Маркетинг Ready
   Можност за избор на дополнителни маркетинг алатки од нашата маркетинг агенција (6 експерти во својата област) за екстра промоција за вашиот бизнис.
  Сакам мој онлајн ресторан
  • Брзо и лесно до твојот онлајн ресторан

   • store

    1. Подготовка и пристап

    По потпишување на договорот добивате пристап до вашата онлајн продавница која е подготвена за употреба. Добивате и документација и упатство за менаџирање.

   • settings_applications

    2. Внесување на Мени

    Онлајн ресторанот е подготвен и во оваа фаза се внесува комплетното мени достапно за достава од Вашиот ресторан.

   • local_shipping

    3. Нарачки и достава

    Преку онлајн нарачките и админ панелот, многу лесно можете да ги следите продажбите, да ги следите верните клиенти и заеднички да работиме на зголемување на Вашите продажби.

   • equalizer

    4. Панел за статистика

    Преку онлајн нарачките и админ панелот, многу лесно можете да ги следите продажбите, да ги следите верните клиенти и заеднички да работиме на зголемување на Вашите продажби.

   Детално за чекорите
  • Macbook Image

  Grouper Ecommerce Marketing Agency

  Со аплицирање за Grouper Online Restaurant, добивате пристап и до Grouper маркетинг агенцијата за потребите на вашиот бизнис. Еве дел од алатките кои може да ги искористите:

  • FB Live

   Најдобрата алатка за интеракција со гледачите.

  • Baner Marketing

   Присутност на Grouper преку банер маркетинг.

  • Промотивен пост

   Промоција на социјалните мрежи (FB, Instagram, Twitter)

  • Giveaway Contest

   Организирање на Giveaway на нашите социјални мрежи.

  • Landing Page

   Дедицирана веб страна за вашиот бренд/производ.

  • Дизајниран Модул

   Модул со ваш брендинг на предната страна на Grouper.

  • Акции

   Креирање акции преку попусти и промо кодови.

  • Дизајн

   Дизајн услуги за вашите бизнис потреби.

  App Icon

  Пополнете ги податоците подолу и ќе ве контактираме наскоро.