Slides Framework
Grouper Logo App

Најголемата кампања за поддршка на домашниот туризам и промоција на убавините на Македонија! Традиционално 7ма година по ред, преку партнерство со 100+ домашни хотели, вили, ресторани и сместувачки капацитети, ги поттикнуваме домашните туристи да ја прошетаат и истражат својата земја.

 • trending_up

  Масовна промоција

  Промоција на твојот хотел до над 300.000 потенцијални гости.

 • hotel

  Кампања за твојот бренд

  Искусен тим + одбрани маркетинг алатки = ефикасна промоција.

 • home

  Македонија во срцето

  Промоција на домашниот туризам и убавините на татковината.

IME
Grouper Logo App

Што добива твојот бренд/бизнис?

Оптимизирана промоција со стартен пакет!

0

Што добива твојот бренд/бизнис:

  • Објава на понуда
  • Ваше лого во категорија
  • Беџ на секоја понуда
  • Email маркетинг
  • Комплетен брендинг за кампањата
  • Content marketing за кампањата
  • PR текстови за најава на мак. портали
  • Social media стратегија за кампањата
  • Промоција на Facebook
   Пост и сет од таргетирани платени реклами за кампањата
  • Промоција на Instagram
   Instagram контент за кампањата преку пост и story
  Види ги премиум пакетите
 • Партнер на кампањата

  Кампањата е поддржана од проектот IME - програма за зголемување на пазарната вработливост финансирана од Швајцарската Агенција за развој и соработка, која поддржува креирање работни места и зголемување на приходите во неколку сектори меѓу кои секторите на одржлив агробизнис и активен туризам.

  Целта на оваа соработка преку кампањата Дестинација Македонија е со заеднички проект да се зголемат продажбите на домашните капацитети и активниот туризам кои понатака ќе значат и отворање на нови работни места и долгорочен одржлив раст на бизнисите.

  Дознај за IME

  IME
  Grouper Logo App

  Стапете во контакт со нашиот тим!

  Grouper Logo App

  Стани премиум хотел во Дестинација Македонија

  Одбери еден од пакетите и добиј дедицирана промоција со ефективни маркетинг алатки.

  • Пакет 1

   50
   Еднократно
   • Објава на зделка
   • Newsletter кампања
   • Content marketing
   • Беџ на секоја промоција
   • Спонзориран албум
    Спонзориран фото албум од хотелот
   • Промоција на Facebook
    Пост и сет од таргетирани платени реклами за категорија
   • Промоција на Instagram
    Instagram story или пост
   • Таргетирана FB реклама
    Дедицирана FB реклама за твојата промоција
   Basic
  • Пакет 2

   150
   Еднократно
   • Објава на зделка
   • Newsletter кампања
   • Content marketing
   • Беџ на секоја промоција
   • Спонзориран албум
    Спонзориран фото албум од хотелот
   • Промоција на Facebook
    Пост и сет од таргетирани платени реклами за категорија
   • Промоција на Instagram
    Instagram story или пост
   • Таргетирана FB реклама
    Дедицирана FB реклама за твојата промоција
   • Instagram Story sponsored
   • Банер во newsletter (7 дена)
   • Организирање giveaway
   • Newsletter за хотелот
    Custom newsletter кампања за вашиот хотел во текот на кампањата
   Smart
  • Пакет 3

   290
   Еднократно
   • Објава на зделка
   • Newsletter кампања
   • Content marketing
   • Беџ на секоја промоција
   • Спонзориран албум
    Спонзориран фото албум од хотелот
   • Промоција на Facebook
    Пост и сет од таргетирани платени реклами за категорија
   • Промоција на Instagram
    Instagram story или пост
   • Таргетирана FB реклама
    Дедицирана FB реклама за твојата промоција
   • Instagram Story sponsored
   • Банер во newsletter (7 дена)
   • Организирање giveaway
   • Newsletter за хотелот
    Custom newsletter кампања за вашиот хотел во текот на кампањата
   • Банер во зделка (7 дена)
   Advanced

  * Во сумата на пакетите не е вклучен ДДВ 18%
  Grouper Logo App

  Дел од соработниците

  • Cotton
  • iStyle
  • Sportm
  • Cineplexx
  • Sport Vision
  • Arthurs
  • Kares
  • Adams
  • Mac
  • Majorka
  • My Time
  • Office Shoes
  • Oxette
  • Radika
  • Skechers
  • Bellina
  • Daikin
  • O Bag