Slides Framework
App Icon

Бидете дел од најголемиот онлајн шопинг центар во Македонија!

Низ 9 годишната работа и стекнатото знаење и искуство, ја креиравме визијата и сликата за сите потреби на еден е-трговец. Grouper Shopping Mall е резултатот на нашата работа и претставува сублимат на најдоброто од дигиталниот маркетинг и електронската трговија.

Овој проект е поддржан од нашиот партнер Mastercard

iPhone App
 • Светски тренд, иднината е во Online продажбите!

  Онлајн продажбата од светски тренд преминува во потреба за секој бренд. Презентација на вашите производи до голем број потенцијални клиенти за краток рок, моќта на дигиталните маркетинг алатки, како и брзата и ефективна промоција се само дел од бенефитите кои ги добивате со вашата присутност во онлајн светот.

  Нашата платформа е градена на цврсти темели! Со аплицирање за ваша продавница, добивате пристап до широката база на корисници градена на квалитет и премиум корисничка поддршка низ изминатите 9 год.

 • iPhones Thumbnail
 • Дневни посети

  ✔ 20,000 дневни посети на Grouper страната

 • Мобилни апликации

  ✔ 150,000 инсталации на мобилни уреди (Android & iOS)

 • База на корисници

  ✔ 200,000 регистрирани Grouper корисници

 • Долгогодишно искуство

  ✔ Скоро 9 години искуство во е-трговијата

Grouper Logo App

Што е Grouper продавница?

“Grouper продавница” е ваша онлајн веб страна во склоп на “Grouper online shopping mall” со ваш брендинг на која може да ги објавите сите ваши производи по редовни или намалени цени, подредени во соодветна категоризација – со имплементиран платежен систем и платформа за процесирање на нарачки и испорака.

Зошто Grouper продавница?

Се на едно место. Комплетно решение за вашиот бизнис!

Стартен Пакет

месечно

30
  • ✔ Ваша онлајн продавница
   Добивате и директен линк до вашата продавница која може да ја споделите на социјалните мрежи. Пример: www.grouper.mk/imeto-na-vasata-prodavnica
  • ✔ Комплетно софтверско решение
  • ✔ Целосна документација
  • ✔ Панел за внес на производи
  • ✔ Панел за следење нарачки
  • ✔ Панел за статистика
  • ✔ Панел за фактурирање
  • ✔ Хостинг простор
  • ✔ Сертификат за безбедност
  • ✔ Имплементиран платежен систем
  • ✔ Ваш брендинг и податоци за бизнисот
  • ✔ Линк до ваши социјални мрежи
  • ✔ Мобилни апликации
  • ✔ Категоризација на производи
  • ✔ Можност за акции и промо кодови
  • ✔ Корисничка поддршка
  • ✔ Маркетинг Ready
   Можност за избор на дополнителни маркетинг алатки за екстра промоција на вашата продавница
  Сакам моја продавница
  • Брзо и лесно до твојата онлајн продавница

   • store

    1. Подготовка и пристап

    По потпишување на договорот добивате пристап до вашата онлајн продавница која е подготвена за употреба. Добивате и документација и упатство за менаџирање.

   • settings_applications

    2. Објава на производи

    Платформата нуди брзо и лесно додавање на вашите производи на неколку начини. Администрацијата е лесна, а системот на управување е user friendly и едноставен.

   • local_shipping

    3. Нарачки и испорака

    Лесно следење и процесирање на нарачките. По првата продажба може да го спакувате производот за корисникот и да го предадете на доставувачот. За тоа време ние ќе го известиме корисникот дека пратката е на пат.

   • equalizer

    4. Панел за статистика

    По првата недела веќе имате доволно податоци за анализирање на продажбите. За овие цели подготвивме и дедициран панел за статистики и анализа на вашите продажби.

   Детално за чекорите
  • Macbook Image

  Grouper Ecommerce Marketing Agency

  Со аплицирање за Grouper продавница, добивате пристап и до Grouper маркетинг агенцијата за потребите на вашиот бизнис. Еве само дел од алатките кои може да ги искористите:

  • FB Live

   Најдобрата алатка за интеракција со гледачите.

  • Baner Marketing

   Присутност на Grouper преку банер маркетинг.

  • Промотивен пост

   Промоција на социјалните мрежи (FB, Instagram, Twitter)

  • Giveaway Contest

   Организирање на Giveaway на нашите социјални мрежи.

  • Landing Page

   Дедицирана веб страна за вашиот бренд/производ.

  • Дизајниран Модул

   Модул со ваш брендинг на предната страна на Grouper.

  • Акции

   Креирање акции преку попусти и промо кодови.

  • Дизајн

   Дизајн услуги за вашите бизнис потреби.

  Пополнете ги податоците подолу и некој од нашите агенти ќе ве контактираат наскоро.