Slides Framework
 • Content Marketing

  Social Media Рекламирање

  Дедицирана таргетирана реклама на Social Media преку паметна контент стратегија. Преку платеното рекламирање се постигнува масовна промоција, со реклама која ќе допре до таргетирана публика. Буџетот го одредувате вие. Минимална сума е 50€.

  • Social Media Канали

   Кампањата ќе биде спонзорирана на placements на Facebook и на Instagram

  • Таргетирани Ad Sets

   Напреден начин на таргетирање во преку повеќе ad сетови персонализирани за вашата промоција и идни кленти

 •  
 • Image
  Image
 • Mobile & Desktop Нотификации. Новиот паметен начин на промоција.

  Нотификации испратени преку мобилна апликација и интернет пребарувач со персонализиран текст и слика за вашата промоција. Нотификациите се однесуваат на линкови кои водат до страната на Grouper.

  Моќна комуникација пратена на соодветна таргетирана група. Grouper Mobile App располага со над 150.000 наши корисници на Android и iOS уреди.

  Desktop Push (таргетирана група) 200 €

  Mobile Push (таргетирана група) 300 €

  Desktop / Mobile Push со ваш
  дедициран линк
  800 €

 • iPhones Thumbnail
 • Email Marketing

  Успешноста на промоцијата значи покриеност на сите канали, а тука е и email маркетинг како една од приоритетните алатки за ефективен маркетинг.

  Дедицирана email кампања 300 €

  Icon

  Оригинален контент и дизајниран layout за вашата промоција, испратен на одбрана група од нашите 100.000 зачленети корисници.

  Нашиот просечен open rate на овие кампањи е 20%, што е далеку над нормите во светски рамки.

 • iPad Image
 • Facebook Live Видео

  200 €

  Live е најдобрата алатка за интеракција со гледачите. Со наше сценарио и изведба ќе ја пренесеме вашата порака на интересен и несекојдневен начин директно од вашиот локал. Во реално време, откријте ги тајните за вашиот бизнис и што се мислат за вашиот бренд.

 • iPhone Thumbnail
 • Baneri
 • Media Buy

  Вашата реклама на Grouper! Присутност на Grouper преку банер маркетинг со голем избор на позиции на предната страна, во сите секции и категории.

  Просечни дневни посети ~ 20.000

  Преземи понуда
 • Social Media Post

  Промотивен пост

  Дедициран пост со соодветен контент постиран на социјалните канали на Grouper за поголем reach и изложеност. Располагаме со над 300.000+ следбеници на официјалните страници на Facebook, Instagram и Twitter

 •  
 • Image
  Image
50 €

Giveaway Contest

Giveaway е најбрзиот начин на постигнување на виралност на социјалните мрежи. Овој тип на постови постигнуваат reach од над 400.000 и секако над 1000 shares. Заеднички го бираме производот/услугата која сакате да ја подарите.

 • Image Thumbnail

  Tehnokoop

  Giveaway на фотеља

 • Image Thumbnail

  Oxette

  Giveaway на Алка накит

 • Image Thumbnail

  Arthurs

  Giveaway на All star патики

 • Image Thumbnail

  Scout

  Giveaway на термоси

 • Landing Page

  400 €

  Комплетна дедицирана и дизајнирана веб страна за вашиот бренд/производ. Вашиот текст, фотографии и контент преточен во визуелно примамлива страна со дедициран линк.

  Пример: Zip&Go зимски ланци
 • Image Thumbnail
 • Акции со промо кодови

  Креирајте свој онлајн попуст и акции за вашите зделки на Grouper. Заеднички ќе го договориме дополнителниот попуст и уникатниот промо код кој ќе биде изгенериран од наша страна. Промо кодот ќе важи за промоции, временски период и екстра попуст по ваш избор.

 • iPhone Thumbnail
App Icon

We Love Design

Grouper Design

Дизајн услуги за вашите бизнис потреби согласно со вашите бренд guidelines (digital & print)

iPhone App

Пополнете ги податоците подолу и некој од нашите агенти ќе ве контактира наскоро.