Slides Framework
App Icon

Ценовник за продавница во Grouper Online Shopping Mall

 • Start

  30

  [месечно]

  ▪ Провизија: 12%
  ▪ До 20 производи
  • ✔ База на корисници
   Во првиот ден добивате пристап на најголемиот онлајн пазар на производи во Македонија. Grouper.mk има над 20.000 посети во само еден ден, и над 200.000 корисници.
  • ✔ Ваша продавница со линк
   www.grouper.mk/kompanija/ime Линк со името на вашата продавница
  • ✔ Софтверско решение
   Програмирањето е најтешкиот дел во приказната на онлајн продавницата. 9 годишно искуство го претопивме во лесен систем за навигација со вашата компанија.
  • ✔ Детално Упатство
   Документација и упатство за користење на продавницата (user manuel)
  • ✔ Панел за внес на производи
  • ✔ Панел за следење нарачки
  • ✔ Панел за статистика
  • ✔ Панел за фактурирање
  • ✔ Платежен систем
  • ✔ Сертификат за безбедност
  • ✔ Ваш брендинг
  • ✔ Линк до социјални мрежи
   Директен линк за поврзување на вашата продавница со вашите социјални медиуми.
  • ✔ Хостинг простор
   Хостинг простор за потребите на вашата продавница на Grouper серверите и нивно оддржување
  • ✔ Мобилна апликација
   Со додавање на вашите производи, автоматски ги објавувате на најпопуларната мобилна апликација во Македонија. Достапна на Android и за iOS со преку 150.000 инсталации.
  • ✔ Категоризација
   Категоризација на сите ваши производи
  • ✔ Можност за акции
   Можност за попусти и промотивни акции на секој производ
  • ✔ Следи продавница
   Опција која овозможува одреден корисник да ја заследи вашата продавница
  • ✔ Корисничка поддршка
   Корисничка поддршка и медијација при одреден проблем со корисници
  • ✔ Маркетинг Ready
   Можност за избор на дополнителни маркетинг алатки за екстра промоција на вашата продавница од нашата маркетинг агенција
  360€ / годишно
 • Plus

  60

  [месечно]

  ▪ Провизија: 10%
  ▪ До 100 производи
  • Сé од пакет Start +
  • ✔ Банер во продавницата
  • ✔ Ваш facebook feed
   Facebook feed пост во твојата продавница со Like button
  • ✔ Акција со Promo codes
   Креираме ваш промо код со кој овозможувате дополнителен попуст за корисниците на вашата продавница
  • ✔ Услов за достава
   Стимулирање на продажба преку услов за бесплатна достава. - Оваа компанија нуди бесплатна достава за нарачки од ххх ден. Види ги сите производи овде (линк до вашата продавница).
  • Вкл. Маркетинг 100€
   Маркетинг алатки за дополнителна промоција во вкупен износ од 100 еур
  • ✔ Маркетинг алатки
   Вклучен буџет од 100€ кој може да го искористите за избор на дополнителни маркетинг алатки за екстра промоција на вашата продавница од нашата маркетинг агенција
  720€ / годишно
 • Double

  85

  [месечно]

  ▪ Провизија: 10%
  ▪ До 300 производи
  • Сé од пакет Plus +
  • ✔ Банер во продавницата
  • ✔ Ваш facebook feed
   Facebook feed пост во твојата продавница со Like button
  • ✔ Акција со Promo codes
   Креираме ваш промо код со кој овозможувате дополнителен попуст за корисниците на вашата продавница
  • ✔ Услов за достава
   Стимулирање на продажба преку услов за бесплатна достава. - Оваа компанија нуди бесплатна достава за нарачки од ххх ден. Види ги сите производи овде (линк до вашата продавница).
  • ✔ Дедицирани филтри
   Дедицирани филтри во вашата продавница со банери за подбрендови и колекции
  • Вкл. Маркетинг 500€
   Маркетинг алатки за дополнителна промоција во вкупен износ од 500 еур
  • ✔ Маркетинг алатки
   Вклучен буџет од 500€ кој може да го искористите за избор на дополнителни маркетинг алатки за екстра промоција на вашата продавница од нашата маркетинг агенција

  • ✔ 2x newsletter
   (Newsletter до вашите следбеници (оние кои се зачлениле на вашата продавница) (x2 годишно))
  • ✔ 6x instagram story
   (Photo story со линк до продавницата или производот и линк до вашата продавница/производ)
  • ✔ 1x giveaway
  • ✔ Facebook & Instagram ads
   (Буџет од 100€ за Social Media рекламирање)

  • *Ова се предлог алатки, но компанијата има можност да си одбере алатки од ценовникот на Grouper Marketing
  1020€ / годишно
 • Advanced

  120

  [месечно]

  ▪ Провизија: 9%
  ▪ До 500 производи
  • Сé од пакет DOUBLE +
  • ✔ Модул Instagram post
   Instagram post во твојата продавница
  • ✔ Модул Instagram Видео
   Instagram video feed во твојата продавница
  • ✔ Модул Галерија
   Галерија од ваши фотографии од производи или акции кои сакате да ги промовирате
  • ✔ Импорт на производи
   Олеснето импортирање (внесување) на повеќе производи одеднаш во вашата продавница преку Excel фајл.
  • Вкл. Маркетинг 1000€
   Вклучен маркетинг пакет од одбрани алатки за промоција во вредност од 1000€
  • ✔ Маркетинг стратегија
   Едночасовен состанок со одговорните лица од компанијата за да го разбереме вашиот бренд, се со цел да направиме конкретна маркетинг стратегија
  • ✔ x3 Giveaway на S.Media
   Подаруваме ваш производ на Grouper социјалните мрежи за зголемен Brand Awareness
  • ✔ x12 Instagram Story
   Photo story со линк до продавницата или производот (1 месечно) и линк до вашата продавница/производ
  • ✔ x24 Пост на соц. мрежи
   2 поста месечно на социјалните мрежи на Grouper.mk за производи по ваш избор
  • ✔ Facebook & Instagram ads
   Буџет од 200€ за Social Media рекламирање
  • ✔ x1 Нотификација desktop
   1 нотификација до сите Desktop корисници на Grouper.mk
  • ✔ x3 Newsletter1
   Newsletter до вашите следбеници (оние кои се зачлениле на вашата продавница) (x3 годишно)
  1440€ / годишно
 • Premium

  240

  [месечно]

  ▪ Провизија: 7%
  ▪ Неограничено
  • Сé од пакет Advanced +
  • ✔ Модул Лента со зделки
   Модул Лента со ваши производи и име на ваша компанија на предна страна на Grouper.mk - 1 недела
  • ✔ Иконка на предна страна
   Иконка на предна страна во делот на популарни продавници - линк до ваша продавница - 1 недела
  • ✔ Стикер за акции
   Стикер кој служи за акцентирање на ваша акција за одредени производи по потреба и желба - 1 недела
  • ✔ Модул видео банер
   Ваше видео кое служи како промоција на ваш производ
  • Вкл. Маркетинг 2000€
   Вклучен маркетинг пакет од одбрани алатки за промоција во вредност од 2000€
  • ✔ Банер во зделка
   Банер во сите зделки на Grouper.mk во времетраење од 1 недела
  • ✔ x1 Уникатно видео
   Комплетна видео стратегија, снимање, едитирање, продукација на 1 видео до 90 сек. за вашиот бренд
  • ✔ Вклучен дизајн на банери
   Нашите дизајнери на ваше располагање за банери по ваша потреба при закуп на банер позиција
  • ✔ x48 Пост на соц. мрежи
   4 поста месечно на социјалните мрежи на Grouper.mk за производи по ваш избор
  • ✔ Landing Page за производ
   Комплетен дизајн и изведба на страна за ваш производ по избор
  • ✔ Newsletter2
   1 Newsletter до сите Grouper зачленети корисници
  • ✔ Facebook Live Видео
   Снимаме видео во живо на социјалните мрежи директно од вашата продавница/локал
  • ✔ Facebook & Instagram ads
   Буџет од 300€ за Social Media рекламирање
  • ✔ Нотификација mobile
   1 нотификација на сите мобилни уреди на кои е инсталирана Grouper.mk апликацијата
  2880€ / годишно

* Пакетите се со авансна уплата на годишно ниво
* Во сумата на пакетите не е вклучен ДДВ 18%