Slides Framework

Како може да ви помогнеме?

Соработка со Grouper.mk

Ви благодариме што пројавивте интерес за соработка со нашата компанија. Одберете тип на соработка од опциите подолу. Потоа пополнете ја формата и некој од нашите агенти ќе ве контактира наскоро.

 • Image Thumbnail

  Зделки на попуст

  Доколку имате бизнис од услужна дејност и сакате да објавите попуст, кликнете на сликата погоре.

 • Image Thumbnail

  Туристички понуди

  Доколку имате ваш закуп, ваш хотел или понуди од туристички агенции, кликнете на сликата погоре.

 • Image Thumbnail

  Билети за настани

  Доколку организирате настан и ви треба продажба на билети, кликнете на сликата погоре.

 • Image Thumbnail

  Продажба на производи

  Доколку имате производи кои сакате да ги промовирате, имате одредена залиха која треба да се исчисти или пак сакате редовна онлајн продажба, кликнете на сликата погоре.